Gyulladásgátló a bor
Az eper véd a szívbaj ellen
Növények, hal, bor, étcsoki, mandula és fokhagyma az étrendben
A sovány tej védi a vesét
Brokkoli véd a tüdőkárosodás ellen
Rákot okoz, vagy daganatellenes csodaszer a szója?
Növeli az Alzheimer-kór esélyét a helytelen táplálkozás
Cukorbeteggé tehet a sok tojás?
Negyven ezer éve is evett halat az ember
Ecettel a zsírlerakódás ellen
Megfejtették, miért ízlik a sör
A zsíros koszt kevébé hizlal ecetes ital mellett
Újabb adalék a halfogyasztás előnyeihez
Elfelejtett zöldfűszerek – Rendhagyó tálalásban
A curry egyik összetevője hatásos a rákos sejtek ellen
A szójatej nem csökkenti a koszorúérbetegség kockázatát
Az állandó evés ellustít
A sok hús- és halfogyasztás összefügghet a gyulladásos bélbetegségekkel