2024. április 20. szombat
More

    Válni akart, mert párja nem fürdött

    Hallottál már olyan furcsa válóokokról, mint a higiénia elhanyagolása? Igen, léteznek ilyenek, vannak ugyanis férfiak és nők, akik megelégelték, hogy párjukkal mindig azon kell veszekedni, hogy fürdött-e az illető vagy sem.

    Az Oddity Central oldala szerint egy indiai férj azért adta be a válókeresetet, mert felesége nem volt hajlandó minden nap fürdeni. Minden napos veszekedést és idegességet vont ez a kérdés maga után, és még az sem számított, hogy van egy közös gyermekük, a férj válni akart.

    Egy húszéves indiai nő válóoka úgyszintén a higiénia volt. Szerinte férje túl büdös, ezért mihamarabb el akar válni tőle. Elmondása szerint férje se nem fürdött, se nem mosott fogat, és még illetlen is volt.

    Egy tajvani férfinek a kapcsolata viszont egészen jól alakult, egésszen addig, míg feleségül nem vette szerelmét. Akkor kezdődtek ugyanis a gondok, felesége elkezdte elhanyagolni a fürdést, a fogmosást és a hajmosást. Eleinte havonta, majd évente egyszer tisztálkodott, amit a férj megelégelt, és beadta a válókeresetet.

    A higiénia elhanyagolása nem csak a környezetünket zavarhatja, az egészségünkben is súlyos károk merülhetnek fel, hiszen sem a baktériumokat nem távolítjuk el olyankor magunkról, sem az egyéb szennyeződéseket. Fontos tehát mérlegelni, hogy érdemes-e az életünket és családi, baráti kapcsolatainkat tönkretenni a higiénia hiánya miatt!? Ugye, hogy nem.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!