2024. április 27. szombat
More

    2 gyors gyakorlat, amely megerősíti a petyhüdt karokat súlyemelés nélkül

    A gyönyörű nők mindenféle formában és méretben láthatóak, de nincs semmi baj, ha egy kicsit több erőt és határozottságot szeretnél adni a testalkatodnak. Ha olyan módszereket kerestél, amelyekkel megszabadulhatsz a petyhüdt karoktól, néhány egyszerű gyakorlatba botlottunk, amelyek segítenek tónusossá tenni őket anélkül, hogy nehéz súlyt kellene felemelned.


    Cassey Ho fitneszoktató rengeteg edzési tippet oszt meg honlapján, a Blogilates-en, valamint TikTok és Instagram oldalain. Egyik legutóbbi videója a régi tornaóráidra emlékeztethet, de anélkül, hogy megfélemlítő testnevelő tanárok fújnának.

    A klipben Cassey a karja aljára mutat, míg a felirat elmagyarázza, hogy a „lányos” fekvőtámasz gyilkos módja a tricepszünk tónusának. Azt is leszögezi, hogy ezek nem csalás vagy egyszerű kiút a jó edzéshez, annak ellenére, hogy rossz hírnevet szerzett magának. Manapság inkább félkobra fekvőtámaszként ismerik őket.

    Nem feledkezhetünk meg a bicepszünkről sem, miközben a petyhüdt karokat is megpróbáljuk megfékezni. Szerencsére Casseynek van gyors technikája ezekhez is. Ez magában foglalja a könyökök és a kezek összehozását egy imaszerű pózban, és az ég felé tolja őket. (Az sem árthat, ha elmondasz néhány imát a faragott karokért, miközben számolod az ismétlésszámot.) Cassey szerint a bicepsz mellett ez is megdolgoztatja a vállat és a mellizmaid.

    Fogadunk, hogy ezzel is fantasztikus eredményeket érhetsz el anélkül, hogy fel kellene kelned a helyedről.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!