2024. április 25. csütörtök
More

    Hogyan legyünk szexuálisan kreatívak a szakértők szerint?

    Hat szexszakértő, érdekvédő és alapító válaszolt meg egy kérdést: Hogyan válhatsz kreatívvá szexuálisan? Hat különböző választ adtak a kreativitásról, mint a jó szex hajtóerejéről, a szexről mint a kreativitás üzemanyagáról, a szeretővel való keveredésről, az egyedüllétről, a szextingről, a szexuális játékokról és a vándorló elme erotikus erejéről.


    „Válás kellett ahhoz, hogy felfedezzem saját szexuális kreativitásomat. Kapcsolatban voltam a középiskolás kedvesemmel, nem volt orgazmusom, és tudtam, hogy a szex sokkal jobb lehet, mint az, amit élek. Kellett egy szexuális felébredés. Útközben ihletet kaptam néhány igazán klassz szexuális oktatótól. Megcsináltam az első irányított maszturbációmat. Felrobbant a fejemben, hogy szexuális energiánk milyen kapcsolatban van egészségünkkel és boldogságunkkal. Összefüggés van a szexuális elégedettség és a véleményünk kimondása, az intuíciónkkal való kapcsolattartás és a kreativitás iránti elkötelezettség között.”

    „Rengeteg nagy tippet tudnék adni, mint például a különböző napszakok vagy egy új pozíció kipróbálása, vagy miért nem használja ezt az éket a testek közötti szögek megváltoztatására? De az apró részletek is nagy különbséget jelentenek. Tegyük fel, hogy rutinban vagy a partnereddel, és van néhány módszer, amivel jellemzően szexeltek. Ha általában egymás testének testiségére koncentráltok, csináljátok azt, amit általában szoktatok – de próbáljatok meg jobban a saját légzésetekre koncentrálni. Ha olyanok vagytok, akik általában elég csendesek, játsszatok azzal, hogy milyen érzés nyögni. Ha általában viszonylag mozdulatlanul tartod magad, hogyan tudod a kezeddel felfedezni valaki más testét? Nem arról van szó, hogy megjátsszuk vagy valaki másnak teljesítsünk, hanem arról, hogy a saját örömünk fokozására tegyük”.

    Ajánló   Mennyi szex kell egy kapcsolatba?

    „Számomra a szexuális kreativitás valójában a sztereotípiákon túli gondolkodás. Vibrátorra gondolunk, csiklóra gondolunk. Szerintünk vibrátor, azt gondoljuk, hogy hüvelybe kerül. Szeretnék új pillantást vetni azokra a dolgokra, amelyek körül a múltban talán szilárdabb határaim voltak. Szóval ami számomra jó volt, az a keverés és a párosítás. A vibrátorok jól érzik magukat a péniszen, a gáton, a mellen és a különböző testtípusok között. És a leghosszabb ideig pálcaember voltam, de mostanában elővettem a Double Vibe-ot, és tudod mit? Lehet, hogy most egy Double Vibe ember leszek.”

    „Az örömnek nem az a célja, hogy rendezett, kötött, lineáris vagy kiszámítható legyen. Ez rendetlen. Szóval a saját kíváncsiságomra hagyatkozom. A maszturbációt új élvezeti pontok felfedezésének eszközeként használom. Serkentő kenőanyagokat tettem bele, hogy új érzéseket keltsek. Egy partnerrel pedig szeretem a szextinget előjátékként – ez egy szexi mód a pozíciók, a játékok és az erotika közlésére, amit be akarsz hozni az élménybe.”

    „Nemrégiben tartottam egy TED Talkot a szex és a képzelet kapcsolatáról, amelyben arról beszéltem, hogy a szex legalább annyira szól az elméről, mint a testről. Az elménkben szabadon fantáziálhatunk arról, amiről csak akarunk. Amiről fantáziálunk, és amit a valóságban szeretnénk, hogy megtörténjen, nem mindig ugyanaz a dolog. Ennek a mítosznak a lerombolása engedélyt ad arra, hogy sokkal több szexuális kreativitást gyakoroljunk – és sokkal kevesebb önbírálat mellett.

    Ajánló   A szexuális erőszaknak hosszú távú fizikai hatásai lehetnek

    A kreativitás akkor jön, amikor van időnk gondolkodni. A szexuális kreativitás sem más. Tehát ahelyett, hogy legközelebb unatkozol, próbálj meg elmesélni magadnak egy szexi történetet. Jól fogsz szórakozni, többet fogsz tanulni magadról, és ígérem, hogy a környezetedben ezt senki sem fogja tudni”

    „A szex önmagában is teremtő erő. Amikor képesek vagyunk belépni ebbe az erotikus állapotba, és úgy tekintünk az interakcióra, mint egy kreatív táncra, amit két ember művel – vagy akár ha egyedül csináljuk -, akkor a fantázia eluralkodik rajtunk. És hagyod, hogy ez az energia különböző helyekre vonzza az elmédet. Ez valóban felnőtt játék. Mint például, hogy morogni fogok a partneremre, és úgy teszek, mintha macska lennék – amit, mintha, teljesen meg is tennék.”

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!