2024. április 19. péntek
More

    Vigyázz értékeidre!

    Használj strandpénztárcát! Mivel a nyakadban hordod, és elég kicsi, a legfontosabb dolgok (kulcsok, készpénz) tárolására, tökéletes. Ám, ha egy profi zsebtolvajt szabadon engednek a strandon, sajnos ez sem nyújt védelmet.


    Érdemes lehet vásárolni néhány övtáskát is a strandra. Hasra vagy hátra csatolva nem a legkényelmesebb, de van már olyan, amit a karunkra vagy a combunkra tudunk rögzíteni, és természetesen vízálló is. Mivel az övtáskák úgyis újra divatba jönnek, és a nagy cégek sem akarnak kimaradni az új divatból, a vásárlók máris mutatós márkás darabokat vásárolhatnak.

    A zsebes fürdőruha vásárlása is megoldhatja az esetleges problémákat. A magyar bankjegyek vízállóak. Így néhány papírpénzt magaddal vihetsz a strandra. A tárolás problémát jelenthet a szebbik nem számára, de egy kis fantáziával könnyen megoldható…

    Az értékek elkülönített tárolása is segít elriasztani a tolvajokat a nyüzsgő strandoktól. Ha kinyitják a táskádat, nem lesz idejük átnézni az egészet, mert minél tovább maradnak egy helyben, annál valószínűbb, hogy lebuknak. A legnagyobb zsebek nyílnak először, így a könnyen cserélhető/nem sok értéket képviselő tárgyakat érdemes ide tenni, a kisebb, rejtettebb zsebekbe pedig a fontosabb, nehezen pótolhatóakat tenni.

    Ne dicsekedj! Sok olyan élethelyzet létezik, amikor a márkás ruhák és kiegészítők jól jönnek, de a strand nem ilyen hely. Nem kell mobiltelefont cipelni, nem kell a legnagyobb címletben fizetni, és nem érdemes félmilliós Rolex órát a közelünkben tartani.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!