2023. június 7. szerda
More

  Gyakori háztartási hibák, amiről nem is tudod, hogy naponta egy rakás pénzedbe kerül – 3. rész

  Mindenki követ el hibákat. Ha te is hibázol, akkor ezek közül sok a háztartási gondozás és karbantartás köré csoportosul. Akárhogy is próbálkozunk, a házimunkával nehéz harcot vívni. Szerencsére nem kell egyedül végigcsinálnunk – rengeteg olyan termék létezik, amelyek racionalizálják a különféle házimunkákat (beleértve azokat is, amelyeket valószínűleg mi is elrontunk). Sőt, ha kézbe veszünk néhány ilyen háztartási feladatot, azzal pénzt is spórolhatunk.

  Ajánló   Gyakori háztartási hibák, amiről nem is tudod, hogy naponta egy rakás pénzedbe kerül – 1. rész
  Ajánló   Gyakori háztartási hibák, amiről nem is tudod, hogy naponta egy rakás pénzedbe kerül – 2. rész


  Hiba: A csempe teljes cseréje újakkal

  Megoldás: A javító készlet segítségével a már meglévő csempék újra újnak tűnnek

  Egy csempejavító készlet azt ígéri, hogy javítja és helyreállítja a csempe sérüléseit, például a repedéseket, karcolásokat, horpadásokat és egyebeket. A készlet tartalmaz javító gittet és lakkot, valamint festékszíneket, amelyeket a meglévő csempéhez illeszkedve keverhetsz.

  Hiba: Extra energia felhasználása otthonodban ahelyett, hogy megőriznéd

  Megoldás: Kezeld az energiafelhasználást intelligens dugókkal

  Használd az intelligens dugaszokat, hogy több lehetőséget biztosíts készülékeid vagy elektronikád számára. Bárhonnan vezérelheted konnektoraidat, ahol van szolgáltatás – így az utca túloldaláról vagy a világ másik feléről is bekapcsolhatsz egy lámpát. Vagy használd a hangvezérlést az Amazon Alexa segítségével.

  Hiba: Addig hagyol a szőnyegen gubancokat, amíg nincs szükség ápolóra vagy állatorvosra

  Megoldás: Rendszeres kefélés és szőrtelenítés a háziállat szőrzetében

  Ha van egy kutyád vagy szőrméd, amelyre oda kell figyelni, akkor egy sima fésű megoldás lehet. Hosszú, éles szélű és lekerekített végű pengékkel rendelkezik a csomók és szőrszálak biztonságos, mégis hatékony kifésülése érdekében, valamint ergonomikus markolattal és hüvelykujjtámasszal a kényelmes és hatékony tartás érdekében.

  Hiba: Egyszer használatos műanyag zacskók folyamatos vásárlása és cseréje

  Megoldás: Az újrafelhasználható élelmiszer-tároló tasakok készletének kéznél tartása

  Ne rettegj tovább a szemetesben felhalmozódó műanyag zacskóktól, hanem használd helyette ezeket az újrafelhasználható élelmiszer-tároló zacskókat. Ezek moshatóak, újrafelhasználhatóak és sokoldalúak, és nem csak a pénztárcádnak teszel jót azzal, hogy nem vásárolsz állandóan eldobható zacskókat, de a környezetnek is segítesz, és megelőzöd a hulladék keletkezését. Különböző készletek állnak rendelkezésre gallonos, szendvics- és snackméretekkel.

  Hiba: Csak a szárítót használva szárítod a ruháid

  Megoldás: A ruhaszárítókötél a kíméletesebb, energiatakarékos légszárításhoz

  A ruhaszárító használata nem csak az energiaszámlát növeli, de a ruhákat is megviseli. Egy összecsukható ruhaszárítókötél kihúzható, amikor szükséged van rá, és alig foglal helyet, amikor nincs rá szükséged. Ráadásul egyszerű, árammentes módszert biztosít a ruhák szárítására. És a legjobb része? Akár 40 font súlyt is elbír.

  Hiba: A bútortámasz, amely megkarcolja a falat

  Megoldás: védelmet nyújtó támaszok, amelyek megakadályozzák a károkat

  Ha nyikorgó bútortámaszod van, vagy olyan, ami hajlamos arra, hogy a legkisebb elmozdulásoknál is kárt tegyen a falban, akkor az állítható támaszok neked szólnak. Az egyik oldalon ragasztóval, a másikon pedig párnával rendelkeznek, így a helyükön maradnak, és segítenek a bútorodnak is. Használd őket kanapékhoz, íróasztalokhoz, asztalokhoz és polcokhoz is.

  Hiba: A por vagy csíkok befolyásolják a készülékeket

  Megoldás: A képernyőtisztító készlet, amely segít neked – és eszközeidnek – a hatékony munkavégzésben

  Ha szeretnéd, hogy a képernyőd csillogóan tiszta maradjon anélkül, hogy minden alkalommal egyszer használatos törlőkendőt kellene kinyitnod, próbáld ki a képernyőtisztító spray-készletet.

  Hiba: A ruhákat a tisztítóba vinni

  Megoldás: gyapjú és kasmír mosósampon otthoni tisztításhoz

  Amikor a vegytisztításra szoruló ruhák halma kezd megnőni, itt az ideje, hogy más megoldást válassz, például ezt a gyapjú- és kasmírsampont. Használ,d hogy a csak vegytisztításra kerülő ruháid friss és tiszta illatúak maradjanak, mint a fehér cédrus.

  Hiba: A szekrények és éléskamrák mélyén lévő termékek elvesztése

  Megoldás: A LED fények hozzáadása, hogy jobban láss otthonodnak sötét sarkaiban

  A mellékelt távirányítóval és az összes szükséges elemmel a meleg fehér LED-es lámpák azonnali frissítést jelentenek. Telepítsd őket csavarokkal vagy ragasztóval, és élvezzd az egyszerű koppintást vagy a távirányító gombjait – időzítő és dimmer opciókkal is rendelkeznek.

  Hiba: Nyitott hűtőszekrényajtóval a romlásnak kitéve

  Megoldás: Riasztó, amely figyelmeztet, ha be kell csukni a hűtőt

  Senki sem szeretné, ha az ételek megromlanának, ezért egy ajtóriasztó remek kiegészítője a hűtőszekrénynek, ha nincs beépített riasztó. Az egy, két, három és négy percenként skálázódó riasztások elegendő figyelmeztetést adnak, hogy az ételek biztonságban legyenek.

  A cikk a következő bejegyzésben folytatódik.

  LEGUTÓBBI CIKKEK

  NE HAGYD KI!