2024. április 25. csütörtök
More

    A bőrgyógyászok szerint ezek a legjobb nyakkrémek a megereszkedett bőr leküzdésére

    Hacsak nem viselsz állandóan garbót, nyakad érzékeny bőre rendszeresen ki van téve az UV-sugárzásnak és más környezeti stresszhatásoknak. Az életkor előrehaladtával a bőr kezdi elveszíteni rugalmasságát – minden expozíciótól és az állandó mozgástól –, és az olyan dolgok, mint a tech nyak és a pulykanyak, nemkívánatos valósággá válnak. A legjobb nyakfeszesítő krémek olyan aktív összetevőket tartalmaznak, amelyek leküzdik a megereszkedett bőrt, segítenek feszesebbé tenni és fiatalosabb megjelenést kölcsönözni.


    Mivel a nyak bőre vékony, különösen sérülékeny. Senki sem szereti, hogy a nyaka is öregszik, és ez az egyik olyan terület, amelyet különösen nehéz helyreállítani” – mondja Dr. Doris Day, New York-i bőrgyógyász. Gyorsabban öregszik, mint az arc, könnyebben keletkeznek hegek, gyengébb a gyógyulás, és sokkal nehezebb kijavítani a már meglévő hibákat. És mivel mindannyian azzal vagyunk elfoglalva, hogy szérumokat, krémeket és olajokat vigyünk fel az arcunkra, a nyakunkat gyakran figyelmen kívül hagyjuk. Mielőtt észrevennéd, a nyakad és az állkapcsod bőre redőssé és lógóvá válhat.

    A kiemelkedő nyakfeszesítő krémek visszaadják a rugalmasságot, minimalizálják a vonalakat és helyreállítják a sérüléseket. Ezért célszerű néhány nyakspecifikus TLC-t beépíteni a bőrápolási rutinba. Ezek a szakértők által ajánlott legjobb nyakkrémek, hogy pillanatok alatt megmutathasd az elegánsabb profilod:

    • A legjobb nyakkrém: Alasztin Restorative Neck Complex
    • Legjobb Splurge Neck Cream: Revision Skincare Nectifirm Advanced
    • A legjobb gyógyszertári nyakkrém: RoC Multi Correxion 5-az 1-ben mellkasi, nyak- és arcápoló krém SPF 30-mal
    • A legjobb nyakkrém ráncok ellen: NeoStrata háromszoros feszesítő öregedésgátló nyakkrém
    • A legjobb nyakkrém érett bőrre: No7 helyreállító és megújító arc- és nyaki többfunkciós szérum
    • Legjobb feszesítő nyakkrém: Yeouth nyakfeszesítő krém
    • A legjobb feszesítő nyakkrém: SkinMedica Neck Correct krém
    • A legjobb öregedésgátló nyakkrém: Prai Beauty Ageless torok- és dekoltázskrém

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!