2024. március 19. kedd
More

    8 módja annak, hogy felfedezd lelkitársadat – és miért nem késő megtalálni „az egyet”

    Úgy érzed, hogy a szerelem elment melletted, és lemaradtál a lelkitárs vonatról? Nehéz együtt élni ezzel a hittel, ami mély magányos érzést és szomorúságot válthat ki, amiért életed hátralévő részében egyedül maradsz.


    Lehet, hogy a karrieredre összpontosítottál, egyedülálló szülőként a gyerekekről vagy épp idős szülőkről gondoskodottál. Számtalan oka lehet annak, hogy valaki túl elfoglalt ahhoz, hogy szerelmet találjon. Ennek eredményeképpen eltelik az idő, és akkor azt gondolhatod, hogy elszalasztottad a szerelem lehetőségét!

    De ez tényleg igaz? Van valami varázslatos ablak, amellyel kapcsolatba léphetsz a pároddal, és ha elszalasztod, egyedül maradsz? Egyáltalán nem! Íme, amit tudnod kell erről az úgynevezett „lélektárs ablakról”:

    A jó hír az, hogy nincs olyan, hogy „lélektárs ablak” vagy meghatározott idő, amíg a szeretet elérhető a számodra. A szerelem elérhető, amíg élsz. Vagyis ha intézkedsz annak megtalálásáért.

    Először is, mi az a lélektárs?

    Ez egy olyan személy, akivel azonnali, erős kapcsolatot érzel. Megértitek egymást, feltűnően közel kerültök egymáshoz, és néha be is tudjátok fejezni egymás mondatait.

    Amikor találkoztok, úgy érzitek, már régóta ismeritek egymást. Ez azért van, mert felismeritek egymást energetikai vagy lélekszinten.

    Lehet, hogy sok előző életen át voltatok együtt, és most azért vagytok itt, hogy segítsenek egymásnak megtanulni az élet leckéit, támogassátok és jól érezzék magatokat.

    A lélektárs nem korlátozódik csak romantikus értelemre

    A legjobb barátod lelkitárs is lehet. Valójában nem csak egyre vagy korlátozva! Lehet, hogy van több is az életedben.

    Függetlenül attól, hogy melyik életszakaszban vagy, mindig lehetséges szerelmet találni. Néha az élet későbbi szakaszában könnyebb, mert többé nem aggódsz a gyereknevelés vagy a megfelelő karrier megtalálása miatt.

    Ezek a dolgok már javában zajlanak vagy kezelve vannak, így szabadon élvezheted a szerelem keresésének folyamatát, és megtalálhatod azt a különleges személyt.

    Néhány ember a 40-es vagy 50-es éveiben házasodik először, vagy a 60-as éveiben házasodik újra. A The New York Timesban volt egy cikk  egy párról, akik az edzőteremben ismerkedtek meg, egymásba szerettek, és a 90-es éveikben házasodtak össze!

    Szerencsére manapság minden lehetséges, ami a kapcsolatokat illeti. Az életkor már nem akadályozza a romantikát, és minden korosztályból minden nap szerelmek születnek. Ez elképesztő.

    Ha tudni szeretnéd, hogyan találd meg a lelki társadat, itt van 8 módszer

    1. Tisztázd magadban, milyen típusú társat keresel

    Gondolkozz el egy kicsit a személyiségjellemzőkön és a közös értékeken, amelyek összeegyeztethetők azzal, aki vagy.

    2. Vedd számba múltbeli kapcsolataidat

    Gondolj a szerelemről tanult leckékre. Mit szeretnél élvezni egy új kapcsolatban, és mit szeretnél elkerülni? Ez kulcsfontosságú lépés az egészséges partnerség megteremtésében.

    3. Dolgozz a szíved meggyógyításán

    Győződj meg róla, hogy szíved meggyógyult, készen áll, és nyitott a szerelemre és egy új kapcsolatra. Ezt megteheted hagyományos terápiával, energiagyógyítóval, vagy egyedül meditációval, könyvekkel és online videókkal.

    4. Építsd az önbizalmad és emeld a rezgésedet

    Amikor a legjobb állapotban vagy, és a frekvenciád megemelkedett, nagyobb valószínűséggel vonzod magadhoz a lelkitársadat.

    5. Menj ki és ismerkedj meg új emberekkel!

    Fontos, hogy találkozz sokféle potenciális partnerrel, hogy ez segítsen megtalálni a számodra megfelelő személyt. Könnyítsd meg lelkitársad számára, hogy megtaláljon téged.

    6. Kérj segítséget

    Mondd el a barátaidnak és családtagjaidnak, hogy szerelmet keresel, és engedd meg, hogy az emberek rendbe tegyenek. Soha nem tudhatod, ki által tudsz kiépíteni egy kapcsolatot a lelkitársaddal. Hagyd, hogy az Univerzum lehetőségeket kínáljon az általad már ismert embereken keresztül.

    7. Hallgasd meg a szellemed üzeneteit

    Ha úgy érzed, hogy valaki nem a lelki társad, ne ragaszkodj hozzá csak azért, mert nem akarsz egyedül lenni. Ez elérhetetlenné tesz annak, akivel együtt kell lenned. Tiszteld megérzéseidet és a kapott útmutatást, és légy erős, hogy nyitott maradj a megfelelő felé.

    8. Tudd, hogy az igaz szerelem a sorsod

    Élethelyzetedtől és életkorodtól függetlenül nincs jobb alkalom, mint most, hogy megtaláld azt a szerelmet, amit megérdemelsz. Találd meg a módját, hogy elhidd, hogy a szerelem a sorsod, és csak idő kérdése, mikor találod meg a lelki társat.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!