2022. december 5. hétfő
More

  Itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak!

  A tavasz a természet megújulási időszaka, ilyenkor pedig szinte minden háztartásban is hagyomány a tavaszi nagytakarítás, mellyel frissé, üdévé tesszük lakásunkat.

  A rendrakás a testi és a lelki egészségünkre is hatással van. Gondolj csak bele, mennyivel jobb a tiszta lakásban lenni annál, mint mikor mindent porcicák fednek és pókháló jelenik meg az ablakok körül és a sarkokban!

  A kosz, a por és a megjelenő penészfoltok nem hatnak jól az egészségünkre, a piszkos ablaküvegek pedig sötétbe burkolják az otthonunkat. A holmijainkat elpakolászva nagyobb életteret nyerhetünk, jobb hangulatunk lesz, csökken a stresszszintünk és növekszik a kreativitásunk.

  A papírokkal borított íróasztal azt tudatosítja bennünk, hogy el nem végzett feladataink vannak, és minél nagyobb körülöttünk a kupi, annál kevésbé akarunk megmozdulni, lustává válunk, ez pedig további egészségügyi gondokat okoz.

  A takarítással, rendrakással az egészséget, a közérzetedet és a fizikai aktivitásodat is pozitív irányba tereled, szóval portörlőket és porszívókat be! Mehet a lakás megújítása!

  LEGUTÓBBI CIKKEK

  NE HAGYD KI!