2023. június 1. csütörtök
More

  Van megoldás a karikás szemekre!

  Átdolgozott éjszakák, hajnalba nyúló bulik, betegségek. Ezeknek egy közös nyoma biztosan ismert számodra is: a karikás szemek.

  Gyakran fordulunk sminkeshez tanácsért, hogy milyen módon tudnánk elfedni ezeket a sötét nyomokat a szemeink alatt. Nick Barose sminkes az alábbiakat javasolja beépíteni a sminkrutinunkba:

  A szemkörnyékápolóknak minden alapozás részét kell képezniük, melyből egy keveset masszírozó mozdulatokkal dolgozz bele a szemed alatti bőrfelületbe.

  A hiperpigmentáció esetében, mikor a szem alatti karikák lila vagy kék színűek, érdemes színezett alapozót használni komplementer színekkel, ezt V-alakban az elszíneződött területre vidd fel.

  Táskás szemeknél megoldást nyújt a két-három árnyalattal világosabb korrektor, amit a táskák alá felvíve egy árnyékhatást képezel a szemeidnek. Kiemeli a tekinteted és elfedi a táskákat vizuálisan.

  A bőröd tónusához legjobban illő folyékony alapozót válassz, ezt pedig fordított háromszög alakban vidd fel az arcodra. A háromszög csúcsa az arccsontnál végződjön. A művelet közben ne feszítsd az arcbőrödet.

  Utolsó lépésben áttetsző púderrel fixáld le a sminkelt részeket. Ha érzékeny vagy száraz a bőröd, ezt a lépést kihagyhatod.

  LEGUTÓBBI CIKKEK

  NE HAGYD KI!