2024. március 29. péntek
More

    Miért álmodtam vele?

    Egy éjszaka alatt sok álmunk van, azonban nem mindegyikre emlékszünk. Annak az álomnak, amire emlékszel, annak viszont oka van, főleg a benne szereplő személyeknek.

    Volt már veled olyan, hogy egy rég elfeledett ismerősről, családtagról, barátról, esetleg egy régebbi párkapcsolatodról álmodtál?

    Nem amiatt látunk az álmainkban embereket, mert hiányoznak számunkra, ahogy nem is a „Sors” akar küldeni nekünk jelet, hogy fel kéne ismét venni azzal a személlyel a kapcsolatot.

    Az álmainkban szereplő személyek mindegyike önmagunkat jeleníti meg, azonban az agyunk kötni akarja valakihez azt a problémát, amivel szemben állunk, emiatt az emlékeink közt keresgélve egy olyan személy képében jelenik meg, akire jellemző volt ugyanaz a probléma. Ha például nagyon önbizalomhiányos vagy, és az álmodban megjelenik egy olyan személy, aki ugyanezzel a gonddal küzdött, talán a tudatalattid azt akarja üzenni neked, hogy ideje ezen változtatnod.

    Legközelebb, ha álmodsz valakiről, ne az legyen az első gondolatod, hogy felveszed azzal a személlyel a kapcsolatot, először gondold végig milyen volt az a személy, mik voltak a tulajdonságai, legtöbbször pedig azonnal választ is kapsz az álom jelentésére.

    Persze ez a rég „elveszett” személyekre vonatkozik, ha olyan szituációban vagy, hogy például elutazott a párod, és úgy álmodsz vele, azt inkább a hiánya okozhatja.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!