2022. október 6. csütörtök
More

  Hogyan határozzuk meg a testösszetételünket?

  A motiváltság megőrzésének legjobb módja az, ha látod az egészséges átalakulás érdekében tett erőfeszítéseidnek eredményeit! Hagyd a mérleget, és használd helyette a tudományt. Bepillantást nyerhetsz a testedbe, hogy meghatározd testösszetételedet (vagy csontsűrűséged) egy non-invazív vizsgálattal, amelyet DEXA-vizsgálatnak neveznek. A DEXA testösszetétel vizsgálat nagyon motiváló lehet!

  Hogyan fogyj le? – Használj minőségi tudományt

  A sikeres fogyás nem arról szól, hogy nem eszel szénhidrátot, vagy ha többet izzadsz. A tudomány azt mutatja, hogy az egészséges testsúly elérése bonyolultabb egyenlet, egyszerűbb megoldással, mint sokan hiszik. „Ha új kutatást kapsz, meg akarod nézni a tanulmány minőségét” – jegyzi meg Carol. A szakértők tudományos alapokon nyugvó csoportot alkotnak.

  „A tanulmány szerint a férfiak és a nők anyagcseréje nem változik úgy, ahogy korábban gondoltuk – 60 éves korig nem látunk valódi változást az anyagcserében” – magyarázza Carol. A kutatás másik fontos aspektusára is felhívja a figyelmet: a férfiak nem különböznek a nőktől, ahogy azt korábban gondolták. (Carolnak van néhány hasznos támpontja azoknak a nőknek, akik hatékonyan szeretnék elveszíteni a hormonális hasi zsírt . Ezt a tudomány is alátámasztja.)

  LEGUTÓBBI CIKKEK

  NE HAGYD KI!