2024. április 19. péntek
More

    A Bajnokok Ligája legnagyobb sztárja 94 kilósan is csupa izom

    Az utóbbi években láthatóan kigyúrta magát Erling Haaland, aki nemcsak az étkezésére, de az alvására is nagyon odafigyel.

    Nehéz jelzőket találni Eling Haaland teljesítményére. A Manchester City norvég csatára az RB Leipzig elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján (7–0) egymaga öt gólt szerzett, és csak azért nem többet, mert Josep Guardiola valamivel több mint egy óra elteltével lecserélte. A 22 éves, 194 centiméter magas futballistának kiváló testi adottságai vannak, és egyre valószínűbb, hogy tényleg ő lesz a következő évtizedek egyik meghatározó labdarúgója.

    Vérbeli profiként tesz is érte, hogy minél tökéletesebb legyen az erőnléte.

    „Sokkal gyorsabb vagyok, mint régen, igazi férfi lettem. Nyolcvanhat kilóról kilencvennégyre híztam, és ez nem sörhas, hanem csupa izom. Nagyon vigyázok a testemre, és arra, hogy mit eszem” – idézte őt 2021-ben a madridi As.

    A képek alapján is világosan látszik, milyen sokat izmosodott az utóbbi években. Az étkezéséről pedig csak annyit, hogy válogatottbeli csapattársa, Josh King korábban azt mondta, sohasem látott még senkit, aki ennyit evett volna. Haaland korábban elárulta, az állatok máját és szívét is megeszi, mert egészségesek, és egyáltalán nem tartja rossznak a húsfogyasztást.

    „Vannak, akik azt mondják, a marhahús rossz. De melyik? Amelyiket a gyorsétteremben veszed meg, vagy annak a házi tehénnek a húsa, amelyik füvet legel? A megfelelő étkezés az egyik legfontosabb, lehetőleg minőségi és háztáji élelmiszert célszerű fogyasztani” – idézte őt a The Sun.

    Bár elsőre furcsának hangzik, Haaland óriási figyelmet fordít a megfelelő alvásra is – ezt ugyanis kulcsfontosságúnak tartja.

    Este tíz és fél tizenegy között fekszik le, minden elektromos berendezést kikapcsol, és egy speciális gyűrűt is visel, ami egyebek mellett méri a pulzusát, és elősegíti a nyugodt, stresszmentes pihenést. Hogy mire ébred? Nos, ennek már inkább motivációs jellege van, ugyanis a Bajnokok Ligája himnusza az ébresztője. Persze aki kicsit is ismeri, nem lepődik meg ezen, a lipcseiek elleni győzelem után is elmondta, mennyire imádja a BL-sorozatot.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!