2024. április 25. csütörtök
More

    Méz kurkumával: A leghatásosabb antibiotikum, amit még az orvosok sem tudnak megmagyarázni

    A kurkuma csodálatos tulajdonságait és egyedülálló ízét évszázadok óta értékelik és használják.  Ez a hihetetlenül egészséges, mélysárga fűszer számtalan gyógyhatással bír, és a kínai, indiai és ayurvédikus gyógyászatban is gyakran használják.


    Az emberek a kurkumát sebek és vágások, bőrproblémák, izomhúzódások, májbetegségek, légzőszervi problémák és gyomorproblémák, valamint emésztési problémák, gyulladások, fertőzések és rosszindulatú daganatok kezelésére használják.

    Hatóanyaga, a kurkumin, erőteljes antimikrobiális, gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A kurkuma hatékonyan küzd a szervezetben fellépő gyulladások, az osteoarthritis, a gyomorhurut, a mikrobák, a gyomor- és gyomorfekély ellen, javítja az agyműködést és kezeli az Alzheimer-kórt, és számtalan más egészségügyi probléma esetén is segít.

    A kurkuma (Curcuma longa), az indiai curry fő fűszere, sokak szerint a bolygó legerősebb gyógynövénye a betegségek leküzdésében és potenciális visszafordításában. Előnyei hihetetlenül széleskörűek és nagyon alaposan kutatottak; jelenleg több mint 10 000 szakértői véleményezett cikket tettek közzé, amelyek bizonyítják a kurkuma előnyeit. Ezzel a kurkuma az egész tudományban az egyik leggyakrabban említett gyógynövényként áll a lista élén.

    Ajánló   A kurkuma egészségügyi előnyei (1. rész)

    Íme, hogyan készíts házilag antibiotikumot kurkumával:

    Összetevők: 1 evőkanál kurkuma és 100 gramm méz. Tegyük bele az összetevőket egy üvegedénybe, és jól keverjük össze.

    Az influenza kezelésére óránként vegyél be egy evőkanálnyit a szerből. Ne nyeld le azonnal, hanem hagyd a szádban elolvadni.  Másnap ugyanekkora mennyiséget vegyél be, de 2 óránként, majd ismételd meg a harmadik napon, és csak naponta háromszor vedd be. Teához vagy tejhez is adhatod.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!