2024. március 28. csütörtök
More

    Fogyj hatékonyan anélkül, hogy éheznél

    A külföldi honlapokon minden híresség a ketogén diétáról beszél, de Magyarországon talán kevesen hallottak róla. Az Eat Clean egy ketogén típusú diéta, amely lehetővé teszi, hogy éhezés nélkül, finom ételek fogyasztása mellett leadd a kilókat.


    Az Eat Clean Diet egy komplex program, amely minden korosztálynak és nemnek segít abban, hogy a hízás után leadják a felesleges kilókat, és meg is tartsák az új formájukat.

    A program egy ketogén típusú diéta, amely 5 fázisból áll. Azzal kezdődik, hogy a szervezetet megfosztod a szénhidrátoktól, majd folyamatosan adagolod vissza azokat, így tartva fenn a normál cukorszintet. A program elején kiüríted a glikogénraktárakat és ketózis állapotába kerülsz, így a szervezet éhezés nélkül bontja le és használja fel a felesleges zsírraktárakban tárolt zsírt.

    Az étrend mindig személyre szabott. A diéta során folyamatos konzultációkat és értékeléseket végeznek, hogy ellenőrizzék a zsírszázalék és a zsigeri zsír folyamatos csökkenését, valamint az izomépítést. A diéta végén személyre szabott életmódbeli tanácsokat és étrendi javaslatokat adnak, hogy segítsék az elért testsúly és egészség megőrzését.

    A program hatása a szervezetre:

    • Jelentős fogyás, tartós fogyás
    • Egészséges étkezési szokások és életmód
    • A vitalitás visszanyerése

    A programban a ketogén diétát több termékcsaládból álló, több száz magas fehérjetartalmú, professzionális élelmiszeripari termékből álló, egyénre szabott, 2 hetes csomagokban történő fogyasztása teszi hatékonnyá.

    Az étkezési szokások megváltoztatása mellett a rendszeres testmozgás is nagyban segíthet abban, hogy gyorsabban elérd álmaid alakját.

    A közel háromszáz ízben és típusban kapható, magas fehérjetartalmú Eat Clean Diet termékek alacsony szénhidrát- és cukortartalmúak, magas minőségűek, modern táplálkozástudományi háttérrel az EU-ban, szigorúan ellenőrzött gyárakban készülnek, számos termék glutén- és szójamentes.

    Az Eat Clean Diet termékek a diéta befejezése után is fogyaszthatók, mivel ízletesek és egészségesek, valamint segítenek az ideális testsúly megtartásában. Az Eat Clean Diet program végére a fogyasztók megszokják, hogy naponta többször is egészséges ételeket esznek, és valójában úgy változtatnak életmódjukon, hogy észre sem veszik, hogy diétáznak.

    A program megszünteti az éhségérzetet, és a diéta könnyen tartható, hiszen édességekből és desszertekből nincs hiány. Az Eat Clean Diet program könnyen követhető a munka, a család és a mindennapi teendők során.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!