2024. április 19. péntek
More

    Hogyan lehet megszabadulni a szem alatti táskáktól a bőrgyógyász szerint? – 2. rész

    Az előző bejegyzésünkben a szem alatti táskákról és duzzanatokról beszéltünk. Most elhoztunk 12 olyan szemkörnyékápolót, amik segíthetnek ezek leküzdésében.


    1. Kiehl’s avokádós szemránckrém

    A Kiehl’s soha nem vezet tévútra a bőrápoló termékeivel, és ebbe a Kiehl’s Avocado Eye Cream is beletartozik. Az avokádóolaj és a sheavaj segít javítani a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, az antioxidánsokban gazdag béta-karotin pedig tompítja a táskákat és a duzzadtságot. Sőt, egy klinikai vizsgálatban 50 felhasználó úgy találta, hogy ez a krém mindennél jobban segített a duzzadáson.

    2. Lab Series Daily Rescue Energizing Eye Treatment

    A Lab Series Daily Rescue Energizing Eye Treatment segít abban, hogy a szem alatti táskák és ráncok a múlté legyenek. A ginzenggel és koffeinnel ez a gélkrém energetizálja a bőrt, hogy csökkentse a duzzadtságot, a sötétséget és a ráncokat a „most aludtam nyolc órát” tekintetért. Csak tegyél belőle a szemed alá lefekvés előtt és a reggeli rutin részeként, és máris csodás eredményt érhetsz el.

    3. Geologie Sötét és puffadt szem alatti krém

    A Geologie az elmúlt évben került a radarunkra a kiváló, személyre szabott bőrápoló sorozata miatt. Ha puffadt és sötét szem alatti bőrről van szó, a Geologie Dark & Puffy Under Eye Cream a te kezedben van. Ez a formula koffeint, kojinsavat és hialuronsavat használ, hogy egyszerre ragyogtassa és hidratálja a bőrt.

    4. Jack Black Protein Booster Eye Rescue

    A Jack Black Protein Booster Eye Rescue egy sereg táskacsökkentő összetevőt tartalmaz, többek között koffeint, bio zöld teát és természetes zabmag-cukrot. A sötét karikáknak, táskáknak és ráncoknak esélyük sem lesz.

    5. CeraVe Eye Repair Cream

    A CeraVe továbbra is, és valószínűleg mindig is drogéria termékisten marad, mert minden, amit gyárt, megfizethető és hatékony, beleértve a CeraVe Eye Repair Cream-et is. A tokoferol (E-vitamin), az aloe vera, a hialuronsav és a márka jellegzetes ceramidjai együttesen dolgoznak a szem alatti terület puffadásmentesítésén és ragyogásán.

    6. The Ordinary 5% koffein + ECGC puffasztó szemszérum

    A The Ordinary az egyik legjobb ár-érték arányú bőrápoló terméket kínálja a világon. Ha egy megfizethető árú, de rendkívül hatékony szérumot keresel, nézd meg a The Ordinary Caffeine 5% + ECGC Depuffing Eye Serum-ot. A nagy adag koffein és az EGCG – a zöld tea származéka – együttesen csökkenti a szem körüli sötét karikákat, táskákat és puffadtságot.

    7. Dr. Barbara Sturm szemránckrém

    Érzékeny táskák és duzzadás esetén fordulj a Dr. Barbara Sturm szemkrémhez. Természetes növényi hatóanyagok duzzasztják a szemet és világosítják a sötét karikákat, miközben az E-vitamin, a panthenol és a glicerin gyengéden hidratálja a teljesen helyreállított szem alatti részeket.

    8. Disco Eye Stick

    A Disco Eye Stick éppoly könnyen használható, mint amilyen hatékony. Csak rázd meg gyorsan a pálcikát, pattintsd fel a kupakot, és vidd fel a pálcikát közvetlenül a szemed alá, hogy kihasználhasd a készítményben lévő koffein, antioxidánsok és niacinamid előnyeit. A legjobb eredmény érdekében a kupakkal lefelé fordítva tárold.

    9. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair szemránckrém

    A Neutrogena Rapid Wrinkle Repair szemránckrémnek egyszerű az ajánlata: A retinol elősegíti az új bőrfelszín megújulását, javítva a táskákat, ráncokat és finom vonalakat, míg a hialuronsav hidratáltan és rugalmasan tartja a szem alatti vékony bőrt. Igen, ez a két összetevő egyszerűen varázslatos.

    10. Drunk Elephant C-Tango multivitamin szemránckrém

    A Drunk Elephant C-Tango Multivitamin szemkrém ötféle C-vitaminnal, nyolc peptiddel, ceramidokkal és rengeteg antioxidánssal segíthet a táskákon, a finom vonalakon és a sötét karikákon. Már egy-két heti használat után ragyogóan szép lesz a szemed.

    11. Estée Lauder Advanced Night Repair szemmaszk

    Az alkalmazási idő segíthet a bőrnek a kulcsfontosságú összetevők felszívódásában. Green többek között ezért ajánlja az Estée Lauder Advanced Night Repair szemmaszkot: „Ez tartalmazza az összes kulcsfontosságú összetevőt, mint például a kamillát a nyugtatásért, a koffeint a duzzadás csökkentésére, a szkvalént a nedvességért és a hialuronsavat a hidratálásért.”. Négy maszkot kapsz ebben a csomagban, ami heti egyszeri alkalmazással egy hónapig elegendő a felfrissült szemekhez.

    12. MGSKINLABS Intenzív szemjavító készítmény

    Az MGSKINLABS Intensive Eye Repair egy tápláló szemgél, amelyet úgy alkottak meg, hogy csökkentse a finom vonalak, a duzzadtság és a sötét karikák megjelenését, miközben rugalmasságot és feszesítő hatást biztosít a szem körüli érzékeny bőrnek. A szemgélt használat előtt a hűtőszekrénybe lehet tenni a hűsítő hatás érdekében, és smink alatt is viselhető.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!