2024. május 2. csütörtök
More

    Ha száraz a bőröd, ezeket ki kell próbálnod!

    Sok mindent tehetünk az atópiás dermatitisz kezelésében és megelőzésében, ha odafigyelünk a mindennapi bőrápolásra. Szerencsére modern, bőrgyógyászok által tesztelt hipoallergén formulák állnak rendelkezésre, amelyek megvédik a bőrt a kiszáradástól és az ekcémától.


    Például az Emolium termékek krémek, testápolók, fürdetők és bőrápoló testápolók formájában kaphatók, és kiegészítik egymást a napi bőrápolási rutinban.

    A fürdető

    Ez az első olyan készítmény, amely aktív védőréteget képez a bőrön. Gyermekorvosok és bőrgyógyászok ajánlják a túl száraz, érdes, repedezett és irritált bőr mindennapos ápolására, mivel tisztítja a bőrt, eltávolítja az izzadságot, az elhalt hámsejteket, a felületi irritáló anyagokat, puhítja és lehetővé teszi a fürdés után használt bőrtápláló termékek mélyebb rétegekbe való felszívódását.

    Testápolás: mit kell tudni?

    Komplex módon táplálja és regenerálja a száraz, kirepedezett és irritált bőrt. Gazdag összetétele révén táplálja és regenerálja a túlzottan száraz bőrt, visszaállítva annak természetes védő funkcióját.


    Ezekbe is pillants bele:

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!