2024. április 25. csütörtök
More

    A koreai nők karcsúságának titkai

    Mindig irigykedünk a koreai nők karcsú alakjára, és tudni akarjuk a titkukat, hogyan tartják meg az alakjukat. Miért nem híznak el? Lássuk, milyen ételeket esznek!

    A kimchi egy savanyúságszerű étel, ami tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Erősíti az immunrendszerűket, saláták, levesek és főéteelek kiváló kiegészítésére szolgál. Alacsony a kalóriatartalma, így szinte mennyiségi korlátok nélkül fogyasztható.

    Nekik is van olyan egytálételük, mint nálunk a babgulyás. Ők a bibimbap nevű ételt készítik el így, ami rizsből, babcsírából, spenótból, tojásból, répából, gombából és koreai chiliből készül marhahússal. A chiliben lévő kapszaicin égeti a kalóriákat, enyhíti az éhségérzetet és az anyagcserére is jó hatással van.

    A Naengmyeon egy alacsony kalóriatartalmú koreai leves, ám ennek ellenére laktató. Savanyúságból, pácolt retekből, uborkából, tojásból és marhahús alapléből áll, hozzá alacsony glikémiás indexű hajdinatésztát adnak. A hajdina magas rosttartalmú, így segíti az emésztést.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!