2022. július 7. csütörtök
More

  4 módja a karácsonyi maradékok felhasználásának

  Amikor az összes ajándékot kicsomagolják, és az összes rokon hazatért, a konyha tele marad maradékokkal. Használd ki őket ezekkel a hibamentes módszerekkel, hogy eredeti, egészséges receptek alapján élvezhesd ünnepi kedvenceidet.

  Sonkás és svájci kenyérpuding

  Nem tudsz még egy sonkás szendvicset megenni? Használd a maradék füstölt sonkát, hogy sós ízt adj ehhez a rakott ételhez. És bár a recept hawaii zsemlét igényel, használhatsz francia kenyeret vagy bármilyen enyhén édes kenyeret, hogy kiemeld a sós sonka vagy a sajt ízét.

  Burgonyás sütemények

  Csak vedd ki a burgonyapürét a karácsonyi lakomáról, és adj hozzá hagymát, borsot és maceszlisztet, hogy sokoldalú pogácsát készíts, amely kiegészíti a húst és a zöldségeket. A tortánkénti 80 kalóriáért nem fogsz bűntudatot érezni, ha felfalod őket reggelire, ebédre vagy vacsorára.

  Portobello gomba mediterrán töltelékkel

  A Portobello gomba enyhén sós ízű, amely keveredik a kukoricakenyérrel, hagymával, kolbásszal vagy más szokásos töltelék összetevőkkel. Tehát használd fel maradék töltelékét ebben az egyszerű előételben. A 35 kalóriás portobello gomba azonban könnyű alapot biztosít arra az esetre, ha a töltelék kevésbé diétás.

  Mocha Chocolate a lá Paris

  Ha az ajándékcsomagod ínyenc csokoládéval csábít, add hozzá ehhez a forró ital recepthez. Bármilyen keserédes csokoládé megteszi, és a kávé hozzáadásával olyan csípősséget kölcsönöz, amely motivál az újévi fogadalmak teljesítésére.

  LEGUTÓBBI CIKKEK

  NE HAGYD KI!