2022. május 16. hétfő
More

  Személyes higiéniai tippek lányoknak

  Ahogy a lányod kezd megváltozni és fejlődni, a higiénia előtérbe kerül. Íme, mit kell tudnia a személyes higiéniáról, a menstruációról és a pubertás minden egyéb változásáról.

  Személyes higiénia

  A személyes higiénia alapjainak ismerete az első lépés, amelyet minden kiskamasznak meg kell tennie. Hozz létre egy rutint, és mutasd meg neki a helyes utat, hogyan kell törődni a bőrével. Tedd szórakoztatóvá lányos testápolóval vagy samponnal, és a különböző színű szórakoztató szappanokkal.

  Ismerd meg a pubertás jeleit

  Ha tudod, hogy gyermeked mikor lép be a pubertásba, segíthetsz felkészíteni a változásokra. Sok változásra számíthatsz, amíg gyermeked belép a kamaszkor csodálatos világába.

  Lányok és a borotválkozás

  A lányok személyes higiéniája magában foglalja a borotválkozás módját és azt, hogy mikor kell borotválkozni. Időbe telhet, amíg megtanulja, hogyan kell biztonságosan borotválni, ezért mutasd meg neki, hogyan kell fogni egy borotvát, hogyan tartsa tisztán a pengét, és készítse elő a bőrt habbal vagy borotvagéllel.

  Tampon vagy betét?

  A tampon és a betét közötti különbség megértését minden lánynak tudnia kell. Lányod személyes higiéniája attól függ, hogy tudja-e biztonságosan használni a termékeket.

  Az akne megértése

  Még a jó személyes higiénia betartása esetén is vannak akadályok. Az akne a felnőtté válás velejárója, de ez nem jelenti azt, hogy gyermekednek ne lenne beleszólása a dologba. Segíthetsz neki, hogy megértse, hogyan keletkeznek a pattanások, és hogyan kell kezelni őket.

  LEGUTÓBBI CIKKEK

  NE HAGYD KI!