2024. április 24. szerda
More

    A legjobb gyermekápoló hintaszékek, hogy nyugodt környezetet teremts

    Akár a minimalista scandi-chic-et választod, akár a szivárvány minden színét beépíted a gyerekszobába, van néhány dolog, amin nem szabad spórolnod. Nyilvánvalóan szükséged lesz egy kiságyra, amelyben a baba (remélhetőleg) 12 órát fog aludni, egy pelenkázó felszerelésre és valamilyen pelenkázóhelyiségre. És természetesen szükséged lesz egy helyre az etetéshez, a meseidőhöz és az altatódalokhoz. Itt jönnek a képbe a legjobb bölcsődei hintaszékek.


    Első pillantásra úgy tűnhet, hogy bármilyen régi szék megteszi. De a tapasztalt szülők elmondhatják, hogy ha kényelmes és sokoldalú széket választasz a gyerekszobába, az megkíméli a hátad, és kevésbé lesz nehézkes az éjszakai ébredés. Nemcsak olyan széket kell választanod, amely támogatja a hátad, hanem azt is szeretnéd, ha elég kényelmes lenne ahhoz, hogy órákat tölts benne, különösen, ha szoptatószékként használod.

    Amber LoRe, a Huckleberry gyermekgyógyászati alvási tanácsadója kifejtette: „A következetes lefekvési rutin értékes eszköz a szülők számára. Segítenek a csecsemőknek könnyebben átállni a játékidőből az alvásidőbe, és megalapozzák az egészséges alvási szokásokat”.

    Kiemeli, hogy a kényelmes szék kiválasztása a gyerekszobába nagy bónusz lehet az alvás előtti rutin során; a nyugodt etetések egy kényelmes helyen álmos, teli pocakú babákhoz vezetnek. Más szóval, ez a tökéletes kombó a jó alváshoz.

    A szülők és a babák által egyaránt kedvelt

    Amikor eljön az ideje, hogy kiválasszuk a legjobb gyerekszobai hintaszéket, nincs verseny. A szülők közül a többség a Babyletto Kiwi Glidert nevezte meg abszolút kedvencének. Egy gombnyomással dönthető, könnyedén siklik és forog, és töltőporttal rendelkezik, hogy a pumpa és a telefon teljes mértékben működőképes maradjon. Emellett Greenguard Gold minősítéssel rendelkezik, és FSC minősítésű fát, valamint ökológiai teljesítményű szövetet használ, így tudhatod, hogy fenntartható módon készült és mentes a durva vegyi anyagoktól. A kétgyermekes coloradói anyuka, Teryn Willard szerint a szék legjobb tulajdonsága, hogy hihetetlenül foltálló és könnyen tisztítható. „Kiöntöttünk már kávét, bort és ki tudja még mit. Egyszerűen letöröltem, tisztítószerek nélkül” – osztotta meg a nő.

    Egy elegáns lehetőség, amely mindenki számára kényelmes

    Carlene Forkel tanárnő tudta, hogy amikor most 1 éves fia számára gyermekszobát tervezett, olyasmit szeretett volna, ami emelkedettnek tűnik és illik otthona hagyományos esztétikájához. Forkel ezt a Charleston nyugágyban találta meg, amely szerinte drága, de elegáns és megéri a kiadást. A gyerekszobai szék egy gombnyomással három különböző szintre dönthető, és a nyugágy beépített lábtartója azt jelenti, hogy nem kell további ottománt vásárolnod, hogy kitámaszd a lábad. Kifejezetten gyerekszobai használatra tervezték, így manőverezhetsz benne, miközben a babát tartod a kezedben. A szék például hátradőlési módban a helyén rögzül, emellett Greenguard Gold minősítéssel is rendelkezik. A széket a hosszú élettartamot szem előtt tartva készítették, és úgy készült, hogy megakadályozza a megereszkedést, a fa szilánkosodását és a foltosodást.

    Ajánló   Anyatej: ezek az egészségügyi hatásai

    Kompakt, kényelmes és tartós megoldás

    Míg sok más hintaszék körülbelül 36 hüvelyk széles, a Dutailier Rose Glider mindössze 26,5 hüvelykes. Ez ideális és megfizethető opcióvá teszi kisebb terek számára. Emellett nagyszerű ágyéki támasztást biztosít, FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából készült, és minden tekintetben kiváló minőségű. Rachel Gulmi Keenan anyuka hozzáteszi: „Annyira kényelmes és őszintén szólva egyszerűen nagyszerű. Semmi sallang vagy ilyesmi. A bátyámnak is van egy, és az övék már 4 éves, de még mindig újnak tűnik. Azt is szeretem, hogy előre összeszerelve érkezik, és csak négy csavart kell felszerelni. Az új szülőknek elég dolguk van, mielőtt hozzáadnák az óvodai bútorok összeszerelését a növekvő teendőik listájához.”

    Hihetetlenül plüss

    Azok számára, akik egy lenyűgöző gyerekszobai széket keresnek, amely önállóan vagy egy ottománnal együtt is működik, a Pottery Barn Kids Dream Swivel Glider lehet a válasz. Nemcsak gyönyörű a kialakítása (alig hasonlít egy hintaszékre), de hihetetlenül kényelmes is. „A párnázása pehellyel van töltve, így olyan érzés, mint egy párna” – mondja Edward Ahn szülő. Ez hasznos, ha kényelmesen elhelyezkedsz, miközben eteted a gyermekedet. Bár van hozzá opció, hogy egy ottománnal egészítsék ki, Ahn felesége, Annelise Bamberg rámutat, hogy elég lábtámaszt nyújt ahhoz, hogy ne legyen teljesen szükséged rá. Emellett 360 fokban forgatható, hangtalanul siklik, és fenntartható módon előállított anyagokból készült. Greenguard Gold minősítéssel is rendelkezik.

    Egy elegáns opció meglepően alacsony árral

    Nem gyakori, hogy 500 dollár alatt találsz egy gyerekszobába szánt fotelszéket, nemhogy egy vonzót. Elianna Peak anyuka és divatvállalkozó pontosan ezért is vonzódott hozzá. Peak azt mondja, tetszik neki, hogy hintázik, siklik és forog, ráadásul esztétikus is. A lekerekített háttámla és a széles ülés rengeteg helyet biztosít a szülő és a baba vagy kisgyermek számára. Emellett kompakt (29 hüvelyk széles) anélkül, hogy a kézműves kivitelezés rovására menne, Greenguard Gold minősítésű, CertiPur-US minősítésű és FSC minősítésű fából készült, ami azt jelenti, hogy jól kezelt erdőből származik.

    Hosszú távú lehetőség, amely luxust sugároz

    Amikor Dina De Laurentiis újdonsült anyuka hintaszéket vásárolt, kifejezetten olyan opciót keresett, amely hosszú távú célt szolgál. Több okból is azonnal a Serena & Lily Hayden Swivel Glider felé húzott. “Annyira kényelmes, és nem úgy néz ki, mint egy gyerekszobai szék” – jegyzi meg De Laurentiis. „Úgy találom, hogy sok hintaaszék nem megy át normális székbe, de ez még egy fő hálószobában is jól mutatna. Amikor megvettem, inkább hosszú távon gondolkodtam. És ez a drágábbik oldalon van, de szerintem megéri”. Emellett csúszóborítású, ami megkönnyíti a tisztítását, és számos színben, szövetben és nyomatban (egészen pontosan 144-ben) kapható, ami ritkaság sok siklószék esetében.

    Nagyszerű lehetőség az egynél több gyermeket nevelő családok számára

    Ezt a lehetőséget az egygyermekes és a többgyermekes szülők egyaránt javasolták. Azért tűnt ki, mert a szélesebb ülés lehetővé teszi, hogy két gyermeket vagy csecsemőt tarts benne ülve. „Ez egy nagy kiadást jelent, de nagyon megéri” – mondja Rachel Webb, az üzlet tulajdonosa és anyuka. „A Flynn szuper plüss és egy kicsit szélesebb. Két gyereket tudsz az öledben tartani, és a nagy teljesítményű anyagának köszönhetően már sok foltot kiszedtünk belőle. Még fekvőhelyre is dönthető.” Viszonylag testre szabható, mivel számos szövet, köztük víz- és foltálló opciók, színek és alapanyagok közül választhatsz. Választhatsz motoros vagy nem motoros dönthető opciót is, valamint USB-portot is. Az Egyesült Államokban készül.

    Ajánló   Mire figyeljünk, ha gyermekápoló hintaszéket vásárolunk?

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!