2024. április 20. szombat
More

    Apró vágások szőrtelenítés közben? Egy fiatal lány megmutatta, hogyan küszöböld ki!

    Egy előző cikkünkben már beszéltünk a szőrtelenítésről, pontosabban arról, hogyan akadályozhatod meg a szőrtüszők benövését. Most egy újabb cikket hoztunk, ezúttal a borotválkozást tesszük terítékre.

    A borotválkozás kényes feladat, mert bőrünk nem feltétlenül boldog, ha éles pengével megyünk keresztül rajta naponta vagy két naponta. A borotválkozás különösen veszélyes lehet, ha sietünk, ebben az esetben a borotvált terület könnyen véres csatatérré válhat, és nem tudjuk lefedni a vágott területeket kötszerrel.

    Az egyik zseniális TikTok-felhasználó a közelmúltban tökéletes tippet osztott meg a világgal, ami azt jelenti, hogy többé nem kell félni a fájdalmas finom vágásoktól és csúnya borotválkozástól.

    A videót itt tudod megtekinteni.

    A legtöbb ember lentről felfelé borotválja le a lábát szép, egyenletes csíkokban. Meghúzzuk a borotvát, majd felemeljük magunkról, és egy másik csíkban folytatjuk a szőrtelenítést. Ez azonban vágásokat, sérüléseket okozhat a bőrfelületen. Ahelyett, hogy felemeled a pengét, anélkül, hogy felemelnéd, húzd visszafele is a bőrödön.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!