2024. március 28. csütörtök
More

    Mit jelentenek a gyermekek COVID-oltásai a családi utazásokhoz?

    Miután közel két évig visszatartották az ambiciózusabb utazási terveket, a gyermekes családok, akik újonnan jogosultak a COVID-oltásra, most nagy utazásokat terveznek – és foglalnak le – az ünnepekre és azon túl. Sok olyan család számára, ahol öt éves vagy annál idősebb gyerek van, a hír – és annak időpontja – megváltoztatja a közelgő utazási terveket.

    Természetesen sok család utazott a járvány alatt, néhányan közelebb maradtak otthonukhoz, országúti kirándulásokat vagy bérlést választottak az egyszerű és biztonságos tájváltás érdekében, míg mások kényelmi szintjüktől függően távolabbra merészkedtek. Sok öt éven aluli gyermeket nevelő család továbbra is vár a COVID-oltás jogosultságára – a még fiatalabb gyermekek oltásának engedélyezése újabb utazási foglalási hullámot indíthat el. Dr. Jacobson becslése szerint a hat hónapos és négy éves kor közötti gyermekek vakcina jóváhagyása csak hónapokra van hátra. Miután a család fiatalabb tagjai megkapják az oltást, elmondása szerint sokféleképpen lehet megemlékezni az élményről.

    Ahogy a járvány második ünnepi szezonja felé tartunk, a családok mindennél jobban vágynak egy nagy utazásra. Az American Express Travel felmérése szerint a fogyasztók 68 százaléka hajlandó lemondani arról, hogy idén családi nyaralásra cserélje az ünnepi ajándékokat a családdal.

    LEGUTÓBBI CIKKEK

    NE HAGYD KI!